Quiz: Guess The One Direction Song

Quiz: Guess The One Direction Song
22 Jun
3:11

By Zaynab Raza

GUESS THE 1D SONG

1. I don’t think you even realize, baby you’ve been saving mine.

a) Through the dark
b) Diana
c) Right Now
d) If I could fly

2.When you go and I’m alone, you live in my imaginations.

a) Never Enough
b ) Stockholm Syndrome
c) Olivia
d) Hey Angel

3. Give you this, give you that, blow a kiss take it back If I look inside your brain.

a) I want
b) Up All Night
c ) Na Na Na
d ) Change My Mind

4.You’re so London, your own style, your own style, We together so good.

a) Steal My Girl
b) Still The One
c) Irresistible
d) Nobody compares to you

5. If I didn’t had you I’d never see the sun, you taught me how to be someone.

a) Perfect
b) Drag me down
c) Night Changes
d ) Spaces

6. Do you close the book and never read it again?

a) This Town
b) Just Hold On
c) 18
d) Signs of the times

7.Now I’m searching every lonely place, every corner calling out your name.

a) Long Way Down
b) Right Now
c) Where do broken hearts go
d) love you goodbye

8. Having no regrets is all that I really want.

a) Still the one
b) little things
c) Night Changes
d) Nobody Compares to you

9. I’m like a crow on a wire, you’re the shining distraction that makes me fly.

a) Fool’s Gold
b) They don’t know about us
c) Heart Attack
d)Girl Almighty

10. You know I’ll be your voice, your life, your reason to be.

a ) Better then words
b) Moments
c) Does He Know?
d) Right Now

11. He takes your hand I die a little, I watch your eyes I numb a little, Why don’t you look at me like that.

a) Story of my life
b) I would
c ) I wish
d) Loved you first

12. Someday you’re gonna see the things that I see, you’re gonna want the air that I breath.

a) Clouds
b) Fool’s Gold
c) Stand Up
d) 18

13. Circles we’re going in circles, dazes all it makes us.

a) Night Changes
b) I would
c) Same Mistakes
d) Heart Attack

14. Being here without you is like I’m waking up-to only half of blue sky

a) Half A Heart
b ) Moments
c) Another World
d) Little Things

15.Powerless and I don’t care its obvious, I just can’t get enough of you.

a) 18
b) Girl Almighty
c) No Control
d) Spaces

16. No they don’t teach ya, this in school.Now my heart’s breaking and I don’t know what to do.

a) Night Changes
b) One Thing
c) History
d) C’mon C’mon

17. You can call me, when you feel like, its a good time.

a) Everything About You
b) Stole My Heart
c) No Control
d) Temporary Fix

18. I keep talking, begging girl just tell me what I wanna hear.

a) One Thing
b) Still the one
c) Strong
d) Spaces

19. Breaks a billion hearts, I know I’m next in line but I don’t mind.

a) Better then words
b) Taken
c) Heart Attack
d) Just Can’t Let Her Go

20. I know they’ll be coming to find me soon, but I fear I’m getting used to you.

a) Over Again
b) Stockholm Syndrome
c) Midnight Memories
d) What a feeling

21. You’ve got stars in your eyes, I’ve got something missing tonight.

a) Tell me a lie
b) Back for you
c) What a feeling
d) Story of my life

22. Am I the only, only believer. There’s something happening here, I hope you feel what I feel

a) Stole My Heart
b) Everything About You
c) Girl Almighty
d) Ready to run

23.Down to earth, keep on falling when I know it hurts

a) infinity
b) irresistible
c) perfect
d) Midnight Memories

24. I know what you want and I’ve been waiting so long.

a) I want
b) little white lies
c) 18
d) change your ticket

25. You and me and all our friends, I don’t care how much we stand.

a) ready to run
b) Stockholm Syndrome
c) Midnight Memories
d) I wish

26. They don’t know how special you are, they don’t know what you’ve done to my heart

a) Back For You
b)Summer Love
c) She’s not afraid
d) They don’t know about us

27. And girl what a mess I made upon your innocence and no woman in the world deserves this

a) What makes you beautiful
b) I wanna write you a song
c) Gotta be you
d) Long Way Down

28. Am I asleep, am I awake or somewhere in-between I can’t believe that you’re here

a) Wolves
b) I should’ve kissed you
c) Truly Madly Deeply
d) I wish

29. My hands your hands tied up like two ships, drifting,weightless.

a) Strong
b) One Thing
c) Kiss you
d) 18

30. I’m feeling something deep inside hotter then a jet stream burned it up.

a) Fire Proof
b) Where do broken hearts go
c) better then words
d) Right Now

31. I remember you laughing, so lets just laugh again.

a) Stole my heart
b) Live while we’re young
c) Through the dark
d) This Town

32 . Now she’s feeling solo since she went solo leaving the middle of my heart like a polo

a) Just Hold On
b) Over Again
c) Ready to run
d) Olivia

33. There’s a moment when you finally realize there’s no way you can change the rolling tide

a) Ready to run
b) Perfect
c) No Control
d) One Thing

34. But if you like causing trouble up in hotel rooms and if you like having secret little rendezvous

a) Gotta be you
b) Temporary fix
c) Heart Attack
d) Perfect

Answers
1. b
2. c
3. a
4. d
5. b
6. b
7. c
8. c
9. a
10.b
11.c
12.a
13.c
14.a
15.c
16.c
17.d
18.b
19.d
20.b
21.c
22.c
23.a
24.b
25.c
26.d
27.c
28.c
29.a
30.a
31.c
32.b
33.a
34.d

Facebooktwitter
« »

View All Games

Games


Feedback

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Feedback