Magical Maleficent

Magical Maleficent
27 Dec
9:19

By Ubaid Ullah, Islamabad

 

Q1) What was the name of the prince?

  1. a) Prince Hans
  2. b) Prince Charming
  3. c) Prince Phillips
  4. d) Prince Stefan

 

Q2) What Maleficent cannot bear?

  1. a) Iron
  2. b) Gold
  3. c) Wood
  4. d) Steel

 

Q3) What was the name of red fairy?

  1. a) Knotgrass
  2. B) Flittle
  3. c) Fauna
  4. d) Merryweather

 

Q4) Who saves Aurora in the end?

  1. a) Maleficent
  2. b) Phillip
  3. c) Diaval
  4. d) Stefan

 

Q5) What is the first gift Aurora gets?

  1. a) Song
  2. b) Beauty
  3. c) Curse
  4. d) Ugliness

 

Q6) What is the last animal Diaval is turned into?

  1. a) Raven
  2. b) Dragon
  3. c) Worm
  4. d) Lion

 

Q7) What is really in the bottle Stefan gives to Maleficent when she is 16?

  1. a) Water
  2. b) Milk
  3. c) Pepsi
  4. d) Drug

 

Q8) What did Maleficent lose?

  1. a) Power
  2. b) Crow
  3. c) Wings
  4. d) Shoes

 

Q9) How old does Aurora grow under the curse?

  1. a) 13
  2. b) 14
  3. c) 15
  4. d) 16

 

Q10) Who said this “What a glittering assemblage King Stefan”?

  1. a) Aurora
  2. b) Maleficent
  3. c) Phillip
  4. d) Diaval

 

Answers

1C, 2A, 3A, 4A, 5B, 6B, 7D, 8C, 9D, 10B

Facebooktwitter
« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


View All Games

Games


Feedback

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Feedback